Yas Beach - rantahuveja Yas Islandilla

Yksityinen Yas Beach uimaranta on reilun kilometrin päässä Yas Plazan hotelleilta. Sinne on maksuton kuljetus sekä hotellin että saaren pikkubusseilla. Rannalla pääsee hotellin aulasta saatavalla lipulla ilmaiseksi, muille sisäänpääsy on arkisin 60 AED = 12,5 e ja viikonloppuisin 120 AED = 25 e. 

Rantanäkymää hotellleille - vasemmalla korkea Radisson Blu
ja sen vieressä Crowne Plaza sekä yksi rakenteilla oleva hotelli

Ranta on todella siisti ja pyyhkeet sekä rantatuolit kuuluvat sisäänpääsyyn. Lisämaksusta voi vuokrata aurinkovuoteita tai oman villan terassilla. Rannalla saa ostaa juotavaa ja syötävää. Omia eväitä ei saa tuoda, laukut tarkastetaan sisääntullessa.

Aurinkovuoteita voi vuokrata

Näkymät ovat huikeat, mm. Yas Islandin nähtävyydet näkyvät hyvin - Ferrari-puisto ja Warner Bros. -teemapuisto. Tätä osaa Yas Islandista rakennetaan valtavasti, joten tiet ovat loppuosaltaan väliaikaisia rannalle.


Rannan baarista saa juotavaa 
Rannalla on lapsille kahluuallas sekä yksi uima-allas, jossa on ihanan viileä vesi. Merivesi on ihanan vaalean vihreää ja mukavan vilpoista, meriveden lämpötila oli huhtikuussa 24 astetta. Vilkkaana päivänä altaalla soi rento elektroninen tanssimusa, pilvisenä hiljaisena päivänä sitä ei ollut.



Rannalla on suihkuja

Vuokrattava rantahuvila

Apollon All Inclusiven ostaneet asiakkaat saavat yhden kupongin, jolla saa ruokaa rannalta. Ainakin sisääntulon ruokakojujen kassalta sai tilata omalta Apollo-menulta, jossa oli mm. pitsaa, hampparia, hodaria ja paikallista ruokaa. Kuponkiin kuului yksi juoma. 

Normaalisti pitsat olivat 20 euron hujakoilla kappale. Rannan ruokakojuista saa myös mm. sandvichejä, salaattia, lasten ruoka-annoksia. Rannan baarista saa alkoholia ja shishaa.




Hintoja Yas Beach
  • Coca-Cola 14 AED = 3,4 €
  • Pieni vesi 5 AED = 1,2 €


Rannalla voi vuokrata mm. vesijettejä 
  • 15 minuuttia oli 160 AED = 40 e
  • 30 minuuttia oli 265 AED = 70 e


Rannalla järjestetään myös isoja rantabileitä, seuraa ilmoittelua netistä ja somesta. 

Ranta on avoinna päivittäin klo 10-19
  • sisäänpääsy on arkisin 60 AED = 15 e
  • viikonloppuisin 120 AED = 30 e
  • sisältää rantapyyhkeen ja rantatuolin




Hinnat 04/2019

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kap Verden hintataso - Salin saari, Santa Maria

Kulttuurimatka Tallinnaan ja uusi hotelli Nunne

Lasi-iglu tähtitaivaan alla - Revontuli Resort Keski-Suomessa